​CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE ȘI UTILIZARE
A CARTELELOR
Prin achiziția unui cartele vizitatorul are dreptul de a utiliza telescaunul.
​ Vă rugăm să vă informați în prealabil, fie la fața locului, fie online despre tipurile de cartele ce pot fi achiziționate.
​Prețul cartelelor este fix, nedivizibil.
​ Conducerea își rezervă dreptul de a închide/opri accesul publicului în anumite situații generate de condițiile meteo nefavorabile, și nu numai (organizare de evenimente, concursuri, etc.) .
​Deținătorul cartelei este responsabil pentru utilizarea corectă a acestuia.
​Costul cartelei (reprezentând garanția de 10,00 Ron/cartela) pierdute, furate, avariate sau confiscate NU va fi restituit.

​UTILIZAREA NECORESPUNZATOARE A CARTELEI DUCE LA ANULAREA SI CONFISCAREA ACESTUIA!

​Pentru cartele (din plastic, reutilizabile) se va percepe o garanție în valoare de 10,00 Ron. Această garanție se returnează la predarea cartelei nedeteriorate.

​ÎN SITUAȚII DE FORȚĂ MAJORĂ ȘI/SAU CONDIȚII METEO NEFAVORABILE, INSTALAȚIA POATE FI OPRITA DIN MOTIVE DE SIGURANȚĂ.

ÎN ASTFEL DE CAZURI NU SE RETURNEAZĂ VALOAREA CARTELELOR.

​La controale periodice ale angajaților trebuie prezentata cartela pentru verificarea valabilității.
​S.C. Universal Prestari Servicii Nucet Vartop S.R.L. nu răspunde, nu poate fi tras la răspundere și nu este obligat să restituie valoarea cartelelor în situația unor evenimente imprevizibile, cum ar fi vânt puternic, lipsa zăpezii, defecte imprevizibile ale instalație sau orice alt eveniment rezultat din cauza condițiilor meteo, care au ca efect închiderea parțială sau totală a pârtiei și/sau a instalației de transport pe cablu .
​Din motive de siguranță este interzis accesul pe pârtii în afara orelor de lucru. Toate persoanele, care apelează la serviciile descrise, schiază pe propria răspundere. Fiecare trebuie să se comporte în așa fel încât să nu pună în pericol propria sănătate și viață precum și sănătatea și viața celorlalți utilizatori, precum și să nu avarieze sau să distrugă obiecte, instalații, echipamente.
​Clientul are obligația de a-și adapta stilul de schiat la nivelul de cunoștință, teren, condițiile meteo, vizibilitate și calitatea zăpezii. De asemenea, fiecare client are obligația de a respecta semnele de avertizare, panourile, însemne și instrucțiunile angajaților S.C. Universal Prestari Servicii Nucet Vartop S.R.L.
​Prin achiziția unei cartele sunteți de acord, ați înțeles și veți respecta condițiile generale de vânzare și utilizarea lor.

Vă mulțumim.
S.C. Universal Prestari Servicii Nucet Vartop S.R.L.


​Prin achiziționarea serviciilor S.C. Universal Prestari Servicii Nucet Vartop S.R.L. și folosirea acestora în perimetrul Partiei de schi ”Piatra Graitoare” , îmi exprim acordul pentru ca S.C. Universal Prestari Servicii Nucet Vartop S.R.L. să utilizeze și/sau să furnizeze terților imagini cu subsemnatul, fără restricție de timp și loc, pentru toate scopurile permisibile (marketing, social media) și în orice manieră tehnică, modificate sau nemodificate.